Januari 31, 2023

Motherhood & zwangerschaps shoot Doetinchem

Zwangerschapsshoot Achterhoek

Op een hele koude zaterdag ochtend in November besloot ik een aantal zwangerschappen en newborns vast te leggen in mijn daglichtstudio in Doetinchem. Wanneer het buiten slecht weer is of wanneer je gewoon wat meer privacy wilt met je blote zwangere buik of newborn is het fijn om ook ergens binnen foto’s te kunnen maken.

Onze prachtige daglichtstudio van 33m² is gevestigd in het het buitengebied van Gaanderen, midden in de Achterhoek en vlakbij Doetinchem. Dé plek waar ik zwangerschappen en newborns vereeuwig middels een fotoshoot als tastbare herinnering voor later. 

Een plekje waar je als fotograaf de mooiste plaatjes vastlegt zonder gebruik te hoeven maken van studiolampen maar door alle ramen genoeg hebt aan het daglicht dat naar binnen schijnt. De studio is een ruimte in neutrale kleurstelling, die door de warme beige tinten een gevoel van thuis creëert. Minimalistisch aangekleed met prachtige vitrage, een authentieke bedbank, en een sfeervolle houthaard. Maar ook een cliënt closet met prachtige jurken voor de vrouw en kleertjes van maat 50 t/m 74 voor alle newborns. Tevens mag je gebruik maken van de keuken, met koffie en theefaciliteiten en een moderne badkamer met wc en douche. De studio beschikt over een airco systeem zodat het tijdens jouw shoot altijd een aangename temperatuur is

Wil jij ook een zwangerschapsshoot reserveren? Of wil je met je kleintje op de foto? Klik HIER en maak een afspraak in de agenda wanneer het jou uit komt. Als fotograaf in omgeving Doetinchem weet ik ook veel mooie buiten locaties te vinden, er is er altijd wel eentje bij jullie in de buurt!

familyshoot Doetinchem
familyshoot Doetinchem
familieshoot
moeder dochter fotoshoot
famliyshoot achterhoek
familie fotoshoot
Zwangerschapshoot Lotte Ruesink Photography
kinderen fotoshoot
fotoshoot kinderen
newborn fotograaf achterhoek
familyshoot Doetinchem
fotograaf achterhoek
familyshoot Doetinchem

Ben je er klaar voor?