Ervaringen

LIEVE WOORDEN VAN ANDEREN

Lieve woorden van anderen

“Prachtige foto’s in een hele fijne ontspannen sfeer geschoten! Wij zijn enorm blij met het eindresultaat!”

 

– ANOUK & ARRAN

“Hele mooie foto’s op een super mooie locatie geschoten, we zijn er erg blij mee!”

 

– LUUK & KINÈ

Met Lotte een zwangerschapsshoot gedaan. Wat een prachtige foto’s zijn het geworden! Ze neemt alle tijd voor je en denkt goed met je mee! Kan niet wachten om met ons kleine mannetje een fotoshoot te doen!

 

 

– BART & VERITY

“Top fotograaf, zij heeft onze trouwdag vastgelegd met gevoel. Kijkend naar wie wij zijn, wat onze wensen zijn en dat alles met een enorme rust. Ondanks dat je zo’n dag geleefd wordt konden wij genieten van alles om ons heen met het gevoel dat de juiste foto er zeker bij zou zitten. Het resultaat was geweldig!”

 

– ROY & NADJA

Lotte heeft ons gezin precies vastgelegd zoals wij zijn, dit is ontzettend mooi gelukt! De shoot ging ongedwongen en relaxed, dit was erg fijn met onze 2 jonge dochters. Wij zijn ontzettend blij met de foto’s die Lotte gemaakt heeft. Wij gaan Lotte zeker in de toekomst vaker vragen en ook aanbevelen aan anderen!

 

– MARINA & MARTIJN

familieshoot achterhoek

Super fotograaf! Als je mooie foto’s wil van mooie momenten, dan raad ik Lotte zeker aan. Professioneel, top werk. Lotte gaat voor het perfecte plaatje en zorgt daarbij voor een fijne comfortabele sfeer. Wij hebben met Lotte een love shoot en de bruidsfoto’s mogen doen. Subliem! Mooie lichte foto’s, comfortabele aanpak, spontaan er daarbij reageert Lotte ook nog eens snel en denkt ze goed mee in het proces achter het perfecte plaatje. Elke euro dik en dwars waard!

– NICK & JEANINE

Ben je er klaar voor?