Voor Fotografen

Hi ambitieuze bruidsfotograaf in spè! Sommige zien andere fotografen als concurrenten, ik zie ze als collega’s want leren van elkaar is waar het om gaat, en oh zo leuk! De afgelopen jaren heb ik veel geleerd. De technische kant van de fotografie, communicatie met klanten, nabewerking van de foto’s, marketing en social media, websites maken en nog steeds blijf ik elke dag leren. Mezelf willen blijven ontwikkelen is dan ook een fijne eigenschap.

En ik vind het superleuk om anderen te helpen groeien en hun fotografie naar een hoger plan te brengen! Welke vraag je ook hebt, ik ga samen met jou sparren en we kijken samen naar wat jij nodig hebt.

Ben jij een beginnende fotograaf of maak je puur als hobby mooie foto’s? Wat is jouw grootste struggle op het gebied van bruidsfotografie of sales & marketing?

Vind je het lastig om je ergens in te specialiseren en doe je daarom maar van alles wat? Vind het moeilijk om nieuwe klanten te bereiken? Klinken sales, een goede social media strategie en emailmarketing jou nog niet bekend in de oren maar wil je hier alles over leren? Kijk op www.voorfotografen.nl en lees meer over het online programma, “De marketing en businesschool voor bruidsfotografen”