Lotte Ruesink bruidsfotograaf

Lotte Ruesink Fotograaf
Doetinchem en omgeving

Mijn naam is Lotte Ruesink, ik ben een fine art portret en bruidsfotograaf uit de omgeving van Doetinchem met liefde voor de spontane emoties en kleine details. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en ik vind het heel bijzonder om dit vast te leggen. Mijn stijl is te herkennen aan de lichte, romantische en tijdloze beelden. Ook ben ik gek op het fotograferen van details, zoals het bruidsboeket of de kleine voetjes tijdens een newborn shoot. Ik probeer tijdens jullie fotomoment de emotie te vangen zodat ik zodat ik jullie verhaal zo goed mogelijk kan navertellen met mijn foto’s.

Zelf ben ik al meer dan twaalf jaar samen met mijn man en wonen we in een fijne woning samen met onze dochter in het buitengebied van Gaanderen in de achterhoek, vlakbij Doetinchem. Ik houd ontzettend van ondernemen en mijn werk als fotograaf. Ik ben iemand die geniet van lieve mensen om mij heen, en ik vind het geweldig om elke dag bezig te zijn met mijn droom en mensen blij te maken met mijn werk. Ik houd van de kleine dingen van het leven, wilde bloemen, lekker fietsen door de natuur en samen zijn met de mensen die ik lief heb. Genieten in het moment is iets wat wij vandaag de dag nog al eens vergeten. Heel belangrijk vind ik het dat iedereen zichzelf kan zijn tijdens een shoot, niks moet alles mag als het maar relaxed en ongedwongen is. Juist in deze momenten worden de meest mooie foto’s gemaakt!

Persoonlijk houd ik van intieme en romantische buitenbruiloften, festival bruiloften of van prachtige locaties met grote ramen en veel licht, een mooi weiland of een sfeervol herfstbos. Zo komen mijn foto’s het beste tot zijn recht. Een bruiloft is èèn van de mooiste dagen van jullie leven met de meest dierbare personen. Deze plaatjes zijn de herinneringen van het leven. Hoe mooi is het om deze herinnering blijvend vast te leggen.

Naast bruiloften fotografeer ik ook loveshoots, en familyshoots met enorm veel liefde. Als fotograaf in Doetinchem fotografeer ik veel in de achterhoek, want oh wat is het hier mooi! Maar ik reis graag het hele land door om jullie bijzondere momenten vast te leggen!

Het lijkt me leuk om jullie te ontmoeten, ik ben benieuwd naar wie jullie zijn!

Liefs, Lotte

GAAN JULLIE TROUWEN? HANDIGE LINKS