client dress

Beige 

Ik maak lichte fine art foto’s. Daarbij houd ik van spontane momenten en echte interactie. Een relaxte sfeer vind ik tijdens een fotoshoot erg belangrijk. Extra fijn is het dan wanneer je ook kleding aan hebt waarbij jij je op je gemak voelt. Egale rustige natuurtinten zijn daarbij het allermooist en laten jou stralen!

client closet

Khaki

Gebruik geen drukke patronen of prints. Voor de mannen een lichte egale blouse en voor de vrouwen een leuke jurk! Wanneer je een shoot reserveert mag je in mijn kledingkast shoppen. Ik heb namelijk een client closet met mooie rustige jurken in verschillende kleuren.

client dress lotte ruesink photography

Grijs

De jurken hebben meestal maat M, maar hebben vaak een omslag of vallen losjes waardoor ze veel mensen passen. Ook erg mooi met een zwangere buik!

 

CLIENT CLOSET

JURKEN

De jurken die je op deze pagina ziet zijn allemaal beschikbaar, maar er zijn nog meer jurken. Geef me even een seintje wanneer je ze wilt gebruiken. Binnen in de studio hangen ze voor je klaar en wanneer we buiten gaan fotograferen neem ik ze gestoomd en wel voor je mee.

STUDIO

GAANDEREN

 

Buiten fotograferen is het allermooist vanwege het natuurlijk licht en als het even kan ben ik altijd buiten te vinden. Wanneer het slecht weer is of voor wat meer privacy kunnen we ook naar binnen in de daglichtstudio in Gaanderen.

Bekijk meer jurken