Oktober 4, 2020

Bruidsfotograaf achterhoek

Trouwfotograaf achterhoek

Het einde van het trouwseizoen komt jammer genoeg alweer langzaam in zicht. Maar wat heb ik ondanks corona toch nog veel prachtige bruiloften gehad dit seizoen! Wat gaan alle bruidsparen en leveranciers er ontzettend creatief mee om en wat ben ik hier dankbaar voor! Zo ook deze bruiloft, waar ik als trouwfotograaf uit de achterhoek langs mocht komen om de bruiloft van T&C vast te leggen.

 

De dag begon s’ochtends al redelijk vroeg bij het huis van de vader van de bruid. Hier werd haar makeup en haar bruidskapsel gedaan door haar vriendinnen en werd ze (in haar oude meisjes slaapkamer) helemaal klaar gemaakt voor haar big day! Nadat ik dit had vast gelegd ben ik begonnen met het maken van detailfoto’s van de sieraden, uitnodiging en natuurlijk het vast leggen van de trouwjurk! Wat een prachtige jurk was dit, net als het pak van de bruidegom gekocht bij bruidsmode Valkengoed in Amersfoort. Toen dat er mooi op stond ben ik naar de bruidegom thuis gegaan, wat een rust was daar… Hij was zich samen met hun hond gezellig aan het voorbereiden op zijn droomdag.

 

Na het aankleden van de bruidegom zijn we naar de bruid toegereden met een prachtige Porsche, DE droomauto van elke man! De bruidegom belde aan bij de bruid en draaide zich vervolgens even om totdat de bruid hem aantikte, de spanning was van hun gezichten af te lezen. De first look is altijd zo leuk en spannend! Het was een heel mooi, emotioneel moment. Als bruidsfotograaf leef je in de ochtend met zowel de bruid als bruidegom mee, en het moment dat ze elkaar dan voor het eerst gaan zien is zo speciaal!

 

Daarna zijn we naar de fotoshoot locatie gegaan. Het bruidspaar had ook een binnen locatie in gedachte omdat er die hele dag regen was voorspeld. Gelukkig was het droog en gingen we naar een mooie open zandvlakte in de buurt van Apeldoorn. Wauw, wat was het hier mooi en wat hadden we ontzettend geluk met het weer!

 

Daarna zijn we doorgegaan naar de trouwlocatie, landgoed Hofstede de Middelburg in Voorst. Hier vond de trouwceremonie plaats. Er werd veel gelachen, maar er is ook een traantje gevallen. Het moment dat de bruid komt aanlopen en de bruidegom op haar staat te wachten gaf mij ook dit keer weer kippenvel! (Dan heb je toch wel het goede vak gekozen…:-) Ze lazen zelfgeschreven geloftes voor, zo prachtig. De hond van de bruid en bruidegom mocht de ringen brengen wat natuurlijk super leuk was! Op deze mooie trouwlocatie hebben T&C elkaar het ja-woord gegeven, de ringen uitgewisseld en waren ze eindelijk man en vrouw!

 

Na de ceremonie was het tijd om te proosten op het bruidspaar en daarna hebben we hele leuke en vooral gezellige groepsfoto’s gemaakt. Rond etenstijd eindige mijn dag als bruidsfotograaf en ging ik met een voldaan gevoel weer terug naar de achterhoek. Wauw, wat een mooie dag was dat! Nog even nagenieten.

Gaan jullie in 2021/2022 ook trouwen?