Motherhood & New life

familyshoot
family shoot doetinchem
gezinsfotografie
gezinsfotografie doetinchem
familyshoot achterhoek

BROCHURE

Zwanger zijn is zo’n bijzondere periode in je leven, niet voor iedereen vanzelfsprekend dus extra bijzonder om blijvend vast te leggen. Wanneer je tussen de 30 en 34 weken zwanger bent plannen we de shoot op een locatie waar jij je prettig voelt.

Ik bezorg jullie niet alleen mooie foto’s van jullie zwangerschap maar ook een hele fijne ervaring. Ik ben daarom steeds bezig met goed aan te voelen wat jullie wel en niet prettig vinden. In mijn fotostudio in Gaanderen, vlak bij Doetinchem zijn in de keuken koffie, thee en een bank/bed en badkamer voor jullie aanwezig. Ook mag je gebruik maken van jurken uit de client closet. Ik maak de foto’s en help jullie een mooie houding aan te nemen. Zo zorgen we samen voor een fijne tijd waar je met een goed gevoel op terug kijkt. Heb je liever foto’s op een buitenlocatie? Hier 10 minuten vandaan hebben we een mooie open zandvlakte.

Parkeren doe je makkelijk voor de deur, reserveer wel tijdig in je zwangerschap de fotoshoot. Bij voorkeur kort na de 20 weken echo. En wist je dat veel koppels later terug komen voor een newlife shoot wanneer hun kleintje eenmaal geboren is?

Meer weten? Download hier onder de gratis brochure met uitleg over de fotoshoot en prijzen.

Bekijk meer foto’s

Bruidsfotografie

THE BIG DAY

Loveshoots

THE BEGINNING