Motherhood & New life

familyshoot
family shoot doetinchem
gezinsfotografie
gezinsfotografie doetinchem
familyshoot achterhoek
zwangerschapsshoot golden hour
zwangerschapsshoot golden hour

BROCHURE

Zwanger

Zwanger zijn is zo’n bijzondere periode in je leven, niet voor iedereen vanzelfsprekend dus extra bijzonder om blijvend vast te leggen. Wanneer je tussen de 30 en 34 weken zwanger bent plannen we de shoot op een locatie waar jij je prettig voelt.

Ik bezorg jullie niet alleen mooie foto’s van jullie zwangerschap maar ook een hele fijne ervaring. Ik ben daarom steeds bezig met goed aan te voelen wat jullie wel en niet prettig vinden. In mijn fotostudio in Gaanderen, vlak bij Doetinchem zijn in de keuken koffie, thee en een bank/bed en badkamer voor jullie aanwezig. Ook mag je gebruik maken van jurken uit de client closet. Ik maak de foto’s en help jullie een mooie houding aan te nemen. Zo zorgen we samen voor een fijne tijd waar je met een goed gevoel op terug kijkt. Heb je liever foto’s op een buitenlocatie? Hier 10 minuten vandaan hebben we een mooie open zandvlakte.

Newborn & gezin

Jullie gezin is uitgebreid, gefeliciteerd! Ik leg graag de eerste momenten van je pasgeboren kindje en jullie kersverse gezin vast. Tijdens een newbornshoot staan jullie als gezin centraal. We focussen vooral op jullie nieuwste wondertje, maar er worden daarnaast ook foto’s genomen met het gezin, grote broer(s) en/of zus(sen) indien jullie dit wensen. Alles gebeurd spontaan dus het is echt een lifestyle shoot zonder geposeerde houdingen. Alles leg ik op een natuurlijke manier vast. 

Wanneer?

Reserveer tijdig in je zwangerschap de fotoshoot. Een zwangerschapsshoot reserveer je bij voorkeur kort na de 20 weken echo en plan je het beste wanneer je tussen de 30 en 35 weken zwanger bent. En voor jullie newborn kun je de uitgerekende datum doorgeven. Jullie kersverse gezin in een wat later stadium vast leggen kan ook erg mooi zijn. 

Voorbereiding

Meer weten en goed voorbereid zijn? Download hier onder de gratis brochure met uitleg over de fotoshoot, kleding tips en prijzen. Je ontvangt de brochure direct in je mailbox!

Bekijk meer foto’s

Bruidsfotografie

THE BIG DAY

Loveshoots

THE BEGINNING