VOORFOTOGRAFEN | DAGLICHTSTUDIO | info@voorfotografen.nl | 06 1900 3369

Daglichtstudio

 Onze prachtige daglichtstudio van 33m² is gevestigd in het het buitengebied van Gaanderen, midden in de Achterhoek en vlakbij Doetinchem. Dé plek waar wij zwangerschappen en newborns vereeuwigen middels een fotoshoot als tastbare herinnering voor later. 

Omdat de fotostudio in Doetinchem zo fijn, mooi en licht is en we hier nog zoveel andere mogelijkheden zien, willen we deze graag met je delen.

Een plekje waar je als fotograaf de mooiste plaatjes vastlegt zonder gebruik te hoeven maken van studiolampen maar door alle ramen genoeg hebt aan het daglicht dat naar binnen schijnt. De studio is een ruimte in neutrale kleurstelling, die door de warme beige tinten een gevoel van thuis creëert. Minimalistisch aangekleed met prachtige vitrage, een authentieke bedbank, en een sfeervolle houthaard. Maar ook een cliënt closet met prachtige jurken voor de vrouw en kleertjes van maat 50 t/m 74 voor alle newborns. Tevens mag je gebruik maken van de keuken, met koffie en theefaciliteiten en een moderne badkamer met wc en douche. De studio beschikt over een airco systeem zodat het tijdens jouw shoot altijd een aangename temperatuur is. Er is ook een monitor aanwezig waarop je direct jouw laptop kunt aansluiten voor het bewerken van je foto’s.

bruidsfotografie
newborn fotograaf achterhoek
newborn fotograaf achterhoek
Trouwfotograaf Doetinchem
Trouwfotograaf Doetinchem
Trouwfotograaf Doetinchem
Trouwfotograaf Doetinchem

Studio details

Faciliteiten

Koffie, thee, water en wat lekkers zijn inbegrepen. De huur van de studio is inclusief gebruik van het meubilair, keuken, badkamer en de cliënt closet met jurken voor de vrouw en kleertjes voor de Newborn in maat 50 t/m 74. Optioneel is een ontbijt of lunch ook mogelijk.

Tijden

De studio is te huur van maandag t/m zondag, zowel overdag als in de avonden. Het is mogelijk om de studio te huren per twee uur, per dagdeel van 4 uur of een hele dag van 8 uur. Van 08:30 tot 11:30 heb je de grootste kans op prachtige zonnestralen in de studio.

Gratis parkeren

Parkeren kan gratis op het parkeerterrein naast de studio. 

Tarieven

De studio is te huur van maandag t/m zondag, zowel overdag als in de avonden. Het is mogelijk om de studio te huren per twee uur, per dagdeel van 4 uur of een hele dag van 8 uur. Van 08:30 tot 12:00 heb je de grootste kans op prachtige zonnestralen in de studio.

NEEM CONTACT OP

CONTACT

Heb je interesse, vragen of wil je onze daglichtstudio op een andere manier dan hierboven huren?
Neem dan gerust contact op via onderstaand contactformulier. We horen graag van je en zullen spoedig op je bericht reageren!

Adres: Pinnedijk 26, 7011 JG in Gaanderen
Liever bellen? Dat kan. Bel gerust naar 06 1900 3369
Of mail naar: info@voorfotografen.nl

DAGLICHTSTUDIO

© 2023 TEKST & BEELDMATERIAAL LOTTE RUESINK